More

    RECENTE POSTS

    De intimidatiepraktijken van de PvdA

    moormanZoals u ongetwijfeld weet, deed ondergetekende mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Helaas haalde de partij, tegen alle verwachtingen in, geen twee, maar slechts nul zetels. Het – ergens terecht – strategisch stemmen op Jan Paternotte en zijn D66 was daar grotendeels debet aan. Whatever, de PvdA is niet meer de grootste, dat is winst voor Amsterdam.

    Wat u niet weet, is HOE de PvdA te werk is gegaan. Zo heeft ondergetekende een Twitteraccount die niet gelieerd is aan welke politieke stroming dan ook. Sterker, het enige waaraan deze is gelieerd is uw eigen Retecool. Daarom kan uw zeer gewaardeerde redacteur ook gewoon op die zeepkist die Twitter heet staan en schreeuwen wat hij wil..

    DACHT U! Want de PvdA in 020 vindt intimidatie geen enkel probleem. Zo belde fractievoorzitter Marjolein Moorman tijdens de campagne doodleuk de eindbaas van Red Amsterdam, met het vriendelijke doch dringende verzoek om Bas Taart ‘in toom te houden’. Verbazend, daar ondergetekende zelf met naam, toenaam én telefoonnummer op de website te vinden is voor enig commentaar. En anders wel in het rookhok.
    Kennelijk is het bij de PvdA in Amsterdam dus dagelijkse kost om achter de rug van mensen om diens werkgever te vertellen dat hun mensen op hun PRIVÉ-accounts in te laten binden. Want heel sociaal en sterk iemand het zwijgen willen opleggen heerst tenslotte enorm.

    Let wel, Wetenschapper in de communicatiewetenschappen (enorme OLO hierom) Marjolein Moorman is de nieuwe Pieter Hilhorst in onze hoofdstad. Als zij zich vóór de verkiezingen al van dit soort praktijken bedient, belooft dit iets voor de aankomende vier jaar. Nodeloos te zeggen dat wij AL haar uitspraken tegen een loep, nee onder een microscoop zullen houden.

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    1 REACTIE

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    1 Reactie
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Het Dossier
    Het Dossier
    04/04/2014 - 23:45 23:45

    Politici hebben geen vrijheid van meningsuiting. – PvdA

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN