
Vandaag en ook gisteren in
de inbox:Geachte heer, mevrouw,
Uw website aanmelding http://www.retecool.com is door ons enige tijd geleden ontvangen. De kosten zijn eenmalig Euro 7,50.
De betaling is nog niet voldaan.
Zodra wij de betaling ontvangen zal de aanmelding geactiveerd worden.
Instructies om de betaling te voldoen zijn te vinden via onderstaande link:
http://www.hollandpuntnet.nu/www/linkconfirm?openpage&uid=http://www.retecool.com&eid=webmaster@retecool.com
Met vriendelijke groet,
Redactie HollandPuntNet
http://www.hollandpuntnet.nu
webmaster@hollandpuntnet.nu
(de originele url is door mij vervangen in www.retecool.com, om kinderpr0n grapjes te voorkomen; LB)
Yeah sure. Zeg nou zelf, op een zwaar zuigend gedrocht van een site als holland punt net punt nu wil je niet eens dood aangeftroffen worden, laat staan dat je jezelf er voor aanmeldt. Je weet niet eens met wie je van doen hebt. Tenzij je op bovenstaande bevestiging klikt. Dan blijkt het te gaan om ene R. Boccalini te Alkmaar. Ralph Boccalini kennen we ook van buitenlandse search engine bagger (voor 32 eypo staat u bovenaan onze search engine) en ook van dubieuze
Nicko: Misschien had ook deze
meneer de foto gezien van he...
B-sting: Wat ik dus ook al riep
toen iemand de YouTube-versi...
Parallaxhhh: Inderdaad, dat is
'handhaving'. Als ik ooit van die...
Parallaxhhh: Volgens mij is dat
niet eens politie.
Roel Zwaar: Er is een enorme run op rollators ontstaan... Oh, ...

Monade - category B traitor: En apropos irriterende woorden:
het zijn vooral leu...
Monade - category B traitor: En Inez van Eijk - "Ik zeg maar
zo ik zeg maar niks...
gronk: Kuitenbrouwer. Hele oeuvre.
Wildplasser, beroepsweigeraar: Trouwens @gronk: een
constructie als “niet ge...
Wildplasser, beroepsweigeraar: Mensen die veel stopwoordjes
en tussenwerpselen geb...

Totaal aantal: 1382
















En de google page rank kan ook wel wat omhoog, Retecool wordt amper gevonden.
/Google
Zie http://www.hollandpuntnet.nu/www
Onder andere 'leuk' is de adm.linksalleDatumBetaald linkje.
Iemand alvast een spiegeltje maken?
Voor de rest snap ik het allemaal niet, als je zo'n Itelefoon hebt gekocht was je toch allang opgelicht. Behalve als je Dijkie heet natuurlijk, want er draait wel de laatste versie van Tetris op.
*Gaat lassen in het schuurtje*
[src]
1352/tcp open lotusnotes
[/src]
Jammer dat ie te klein is om serieus mee te FFV-en.
Verder klinkt "creditcard bedrijven" erg vreemd @ LB
op zijn linkedIn-pagina staat oa een compaystartpage.com (genoemd in deze post) en een link naar de iPhone scam site startpage.it. Dat vond ik overtuigend genoeg.
Een Pvda'er is er in getuind, evenals de Poezenweide en Kitty's dierenpension.
Daarnaast staat er vooral veel "Alles voor hem en haar te verwennen".
edit: dooie link gefikst enzo
*mompelt iets over daglicht en verdragen*
(sorry voor de scaling anders werd het onleesbaar)
http://www.directwonen.nl/koop/straat/Alkmaar/Ritsevoort+14A.aspx?houseId=1621992#
Alle info en meldingen zijn welkom!!!
Inmiddels veel achtergrond info.
iTelefoon, geen ITelefoon!
Ik heb hem ontmaskerd !! hahaha
Hij werkt als ict conculent bij distant teamwork
Take a look:
http://www.distantteamwork.com/dtw/website.nsf/0/F293007465E089F6C125717000317F3D?OpenDocument
En hoe gaan we dat nu aanpakken?
Wie kan even anoniem bellen naar dat nummer en vragen naar boccolini's telefoonummer en/ of adres en dan denk ik aangeven die klootzak.
Of heeft iemand een beter idee?
groeten
+31 0 235221070
ehm jij?
http://www.tcbergen.nl/content/aspx/dl.aspx?dl_id=3338&vn=58545
iets met *21* oooooo en dan hekje dacht ik maar werkt niet.
wie weet dat