
Hoezo, wat is er fijner dan de dag te beginnen met een paar fijne Fan-Voicemailberichten. Vandaag is de directie van Band Steven heel vroeg in de telefoon gekropen (06.50 uur om exact te zijn) om te vertellen hoe blij ze zijn met de
promotionele activiteiten van Retecool omtrent de Band Steven. Vanmorgen vroeg belden ze eerst met de melding dat ze momenteel heel erg momenteel zijn. Ze willen trouwens de volgende urrol verwijderd hebben: haateeteepee dubbele punt sles sles weeweewee punt retekol punt kom slesh stevenweb,
maar die urrol staat helegaar niet op de retekol. Anderhalf uur later en blijkbaar 14 thermoskannen koffie verder krijgen we het volgende voicemailbericht van de directie van Band Steven. Nu moeten alle artikelen omtrent Band
Steven verwijderd worden, anders komt Denzei, de gerechtsdeurwaarder langs (waarschijnlijk een hele grote in St. Willebrord, die Denzei). Wel vertellen ze nog even dat ze graag willen voorkomen dat
ze het jatten en stelen op alle mogelijke manieren gaan bestrijden (zo goed is die Denzei blijkbaar toch niet, want ik hoor hier enige twijfel). Een minuut of twintig later komt het volgende voicemailbericht binnen en na grondige stemanalyse met de meest moderne apparatuur hebben we
geconcludeerd dat dit de grote Denzei moet zijn. Gelukkig verblijven we hier bij Retecool Hoofdkwartier nog steeds onder 1400 kuub uitgehard beton.
Nicko: Misschien had ook deze
meneer de foto gezien van he...
B-sting: Wat ik dus ook al riep
toen iemand de YouTube-versi...
Parallaxhhh: Inderdaad, dat is
'handhaving'. Als ik ooit van die...
Parallaxhhh: Volgens mij is dat
niet eens politie.
Roel Zwaar: Er is een enorme run op rollators ontstaan... Oh, ...

Monade - category B traitor: En apropos irriterende woorden:
het zijn vooral leu...
Monade - category B traitor: En Inez van Eijk - "Ik zeg maar
zo ik zeg maar niks...
gronk: Kuitenbrouwer. Hele oeuvre.
Wildplasser, beroepsweigeraar: Trouwens @gronk: een
constructie als “niet ge...
Wildplasser, beroepsweigeraar: Mensen die veel stopwoordjes
en tussenwerpselen geb...

Totaal aantal: 1141















*proest*
"...want het jatten en stelen van m..ONS beeldmateriaal..." hoor je 'm?
*eist verdere stappen*
Ah, was dat het! Ik zat die voicemail maar te loopen en te luisteren: tikdorotmotjo, meer kon ik er niet van maken.
Wij staan achter je, jongen! (Zou dat Pa zijn, van die 'rotmoord'?)
Go Steef, Go!
@Pie: http://www.yourfilehost.com
Van wat? Serverlogs?
Ik vrees van retecool, is dit het neefje van Jan?
Of zat het nou zo?
Denzei Washington
Ik voel me zwaar buitengesloten en overweeg nu ook legale stappen.
En ik heb hem gisteren nog wel hard onder de riem gestoken.
Stank voor dank heet dat.
Ik wilde hem nog wel boeken voor de braderie in Lulzhausen van volgende maand. Nou dat kan ie op z'n buik schrijven.
Willy Denzey
Mag er trouwens gekozen worden welke stappen genomen worden?
Trouwens mooi Stehmode van de directie van Band Steven:
"Voorkomen voor de rechter, maar dat willen we voorkomen"
"Wat het jatten en stelen van m.. uh, ons beeldmateriaal is strrrafbaar !"
StevenWeb, ze moefie
Kan Reet niet effe mailen en laten zien dat de urrol 'verwijderd' is en dat er dus verder niets meer aan de hand is? Desnoods zet je het weer onder een andere urrol. Dynamic urrol, zoiets?
Dus heeft niks met retecool.com van doen.
@steven : schrijf je ook wat?
In zijn Biografie:
2007
In januari 2007 meldt Steven zich aan bij het Media Inc bv, een van de grootste
online castingbureau's en platenmaatschappij van Nederland.
In Nieuws:
STEVEN GAAT ZINGEN!! (15-03-2007)
Ja, jullie horen het goed, onze eigen Steven gaat zingen.
Hoe komt dat nu?
Steven werd benaderd door het bedrijf Media Inc.
Aan Steven werd gevraagd of hij mee wilde doen. Steven zei ja!
Werd hij nou gevraagd, of heeft hij zich nou gemeld? Of weet hij het zelf ook niet meer? Of is Steven gewoon een aandachtszieke aansteller die zijn leven aan elkaar verzind om interessanter te lijken dan hij is?
(hint, het laatste antwoord is waarschijnlijk correct)
Op dit adres bevinden zich echter ook Administratiekantoor Van Zundert en Karperrun Hengelsport. Deze twee bedrijven hebben hetzelfde telefoonnummer (0165-386705) en ook nog eens hetzelfde BTW Nummer (220105005B01). Bron: www.fbg.nl/147088 en www.fbg.nl/138426
Dus Steven is écht een multitalent! Administrateur, Fanclubdirecteur en ook nog eens een hengelsportwinkelier! Hulde voor zo'n multitalent
http://www.starshoots.nl/de_shoot
Hilarisch dit..
*gaat drank kopen*
Steven Steent.
http://www.internetoplichting.nl/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?num=1101457649/450
*gaat huilen*
Hehe het antwoord steent:
"Hartelijk dank voor uw nuttige bijdrage. De link met Full media service mis ik even, maar we weten nu wel waar we eventueel visbenodigdheden kunnen aanschaffen. Knipoog
Misschien heeft u zich onvoldoende gerealiseerd wat voor bijeffecten deze posting zou kunnen gaan hebben.
Iedereen die googled op uw firmanaam, ziet zeer binnenkort het kopje: internetoplichting. Ik weet niet of dat erg gunstig is voor uw bedrijfsvoering, de meeste mensen zijn niet erg gesteld op een dergelijke vermelding.
Het plaatsen van uw email-adres gaat zonder enige twijfel resulteren in een fascinerende verscheidenheid aan nieuwe spam. "
Moet ik nog meer zeggen?
Olo @ audiofucks.
Pie, due urrol doet het niet bij mij!
"Wij willen voorkomen [...] dat het moet voorkomen wordt."
Sjessus...doe dat soort dingen nog even wat eerder in de week, dan ben ik nog fris, maar hier kan ik geen chocola van maken!