
Bedrijven in Nederland ontvangen momenteel facturen van Office Zakkelijk, met de vraag om maar even te betalen. In de kleine lettertjes staat dat het niet om een factuur gaat, maar een aanbieding en wordt verwezen naar de website officezakelijk.nl welke is geregistreerd door "Internationale Domeinregistratie Nederland" aan de kabelweg48 in Amsterdam.
Even zoeken op dat adres komen we de naam Pieter Knabben tegen. Blijkbaar is de beste man weer eens vrij en mag
hij z'n oplichtersgang weer gaan. Ideeën om dit soort tuig aan te pakken gaarne in de reacties.Update: Inmiddels is de afbeelding links bovenaan de website aangepast, maar onderaan staat nog netjes office zakkelijk en uiteraard hebben we een mirror.
Update 2: Overigens zojuist TransIP (waar Internationale Domeinregistratie Nederland een dochteronderneming van is) in de voicemail, dat zij niets met Pieter Knabben te maken hebben, maar dat wordt hier dan ook niet gesuggereerd. Wel dat officezakkelijk, dat overduidelijk aan misleiding doet, geregistreerd is door Internationale Domeinregistratie Nederland.
Update 3: Kijk eens aan, Pieter Knabben gaat internationaal!
Nicko: Misschien had ook deze
meneer de foto gezien van he...
B-sting: Wat ik dus ook al riep
toen iemand de YouTube-versi...
Parallaxhhh: Inderdaad, dat is
'handhaving'. Als ik ooit van die...
Parallaxhhh: Volgens mij is dat
niet eens politie.
Roel Zwaar: Er is een enorme run op rollators ontstaan... Oh, ...

Draken.: Komt-ie: De meest optimale oplossing Een peut in
j...
Monade - category B traitor: En apropos irriterende woorden:
het zijn vooral leu...
Monade - category B traitor: En Inez van Eijk - "Ik zeg maar
zo ik zeg maar niks...
gronk: Kuitenbrouwer. Hele oeuvre.
Wildplasser, beroepsweigeraar: Trouwens @gronk: een
constructie als “niet ge...

Totaal aantal: 1460















En wat Globalriot zegt natuurlijk, niet zomaar dingen betalen als je niet eens weet waarvoor je betaald.
"Hallo, wilt u uw vermelding in de .....bedrijvengids weer een jaar verlengen?"
waarop ik stamelde.... 'vermelding? bedrijvengids?' naar mijn weten had ik daar nog nooit in geadverteerd voor de zaak van mijn vrouw....
Hoe dan ook, ik heb ook gevraagd om e.e.a. even op de mail te zetten, dan zou ik er naar kijken.
Krijg ik gewoon een vaag screenshot van de website (extra gratis uit verhouding getrokken!!) met de boodschap "Dit is uw huidige advertentie"
Ik heb de mail maar weggeflikkerd en nooit meer wat gehoord...
En die spookfacturen, hebben we thuis nog nooit gehad, maar bij het bedrijf waar ik zelf werk al meerdere malen...
Dus als we een keer langs moeten met hooivorken en fakkels... laat maar weten waar en hoe laat!
3038XV rotterdam
Dat is vrijwel bij me om de hoek!
.
.
MOEHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
*schepje, emmertje, hondenparkje*
Maar daar tussenin zitten toch flink wat kanshebbers.
Vaak is het niet eens duidelijk dat het een factuur betreft. Er wordt in een brief slechts gevraagd de firmagegevens te controleren voor een of andere business-gids. "Het betreft een GRATIS plaatsing" staat erbij. Ondertekenen en klaar. In de kleine lettertjes is dan vermeld dat bij plaatsing twee exemplaren van de gids toegestuurd worden voor het luttele bedrag van 850 EUR. Kennelijk is e.e.a. zo opgesteld dat het NET niet strafbaar is.
Wij ontvangen ongeveer 10 van dit soort brieven per jaar; vaak dezelfde tekst maar voor een andere gids.
Aanpakken is lastig. Allerlei troep naar iemand z'n privee adres sturen klinkt leuk, maar daar heb je dan eigenlijk meer de verzendende partijen mee te pakken dan de spammer.
Misschien moeten we de foto's van Adje z'n PC naar dit soort lui toemailen en dan de politie tippen.
Microsoft. Mailen en vragen "is dit uw website?" "Ik probeerde Office Business te bekijken maar ik kwam op Officezakelijk.nl". Dat soort opmerkingen. Hoe verwarrender hoe beter. Kijken of er iemand van de merkenbescherming hapt.
De Belastingdienst. Door slechts één cent over te maken naar de spooknotaverzender wordt zijn "aanbieding" opeens een "overeenkomst". Dan wil de Belastingdienst dus graag die 19% BTW alvats afgedragen zien. Komt de deurwaarder, dan beroep je je op http://jure.nl/BF4170 en een zakelijk geschil.
Wat alleen wel leuk was, was dat dat helemaal geen echte meneer was, maar een bandopname. Dat maakt de hoorn erop knallen een stuk makkelijker, maar wel veel minder leuk.
Bij deze dan.
Het bloed komt pas uit mijn oren van legale mafiosen als stichting reprorecht en kvk.
Die doen feitelijk hetzelfde.
En dat heeft uberglibber VERHAGEN gefixt!?
Als je van meerwaarde denkt te kunnen zijn aan mijn leven openstaat voor een gezonde discussie en geen oogkleppen op hebt, heb ik misschien wel waardering voor je, zo niet laat mij dan met rust, en blijf uit mijn buurt.
Ik ben allergisch voor, betweters en prutsers."
Ik zou hem nog wel wat eigenschappen kunnen toedichten.
/ik wil verdorie ooooook
Het is echt een trieste side..
/hehe
Waar zou Babbel gebleven zijn? In stukjes in een zak het IJsselmeer in?
Wij hebben een Braatolizer en hij heeft een contactformulier en een nog niet rokende server...
Van Tros Opgelicht.
Iets met gewaarschuwd mens die voor twee telt, begrijpt u wel.