

“...Hey, altijd al de kans willen hebben om een Vespa te winnen? Doe dan nu mee met vespawinnen.nl. Vul je msn username en password in en je maakt kans op zo'n te gekke Vespa. Dat wil jij toch ook?...”Pats, dan gaan natuurlijk alle alarmbellen rinkelen. Er wordt natuurlijk nooit een Vespa gewonnen. Het enige dat gebeurt is dat je msn lijst wordt gespamd en dat de emailadressen worden opgeslagen voor spamdoeleinden, inclusief jouw msn username en password (ook al staat er in de miniscule voorwaarden dat dit niet wordt opgeslagen). Op de site is niet te vinden wie er achter zit, geen bedrijf, geen persoon, niets. Gelukkig hebben we de whois gegevens nog van vespawinnen.nl. Tijd om even te bellen met DE Vries van het Waterlelieplantsoen 34 te Lisserbroek bellen, die stomverbaasd z'n telefoon opneemt en begint te stotteren zodra ik over vespawinnen begin. Uiteraard zegt ie dat de gegevens niet worden opgeslagen en enkel voor het versturen van de uitnodiging naar de rest van je msn lijst wordt gebruikt. De scooter wordt beschikbaar gesteld door het bedrijf Celldorado (lees het artikel "Reclame Celldorado is misleidend"). Vespawinnen.nl zelf draait op de server van yourfreeporn.us/cumcow.com (nsfw), die weer in bezit is van Itchdustry Systems bv uit Amsterdam, gespecialiseerd in porno (nsfw). Vespawinnen.nl geeft nog geen resultaat in google (maar dat zal nu snel veranderen), maar gelukkig zijn er soortgelijke sites die al wel onder de loep zijn genomen. Wellicht is het binnenkort tijd om de braatolizer weer eens onder het stof vandaan te halen.
Update: Ze zijn wakker bij vespa
Ketsman: Als charme-offensief
worden er nu meer vrouwelijke ...
cspr, drukt van zich af: 't is toch wel
scharrelvlees?
cspr, drukt van zich af: Frisco
toch.... Foei!
gronk: Ik vermoed helemaal nergens, en dat de
oorspronkeli...

Ahmed baby!: Het valt me wel op dat het vooral engelse
woorden z...
gronk: Beter nog: een smith chart
Wildplasser, beroepsweigeraar: Die PoverPoint diagrammetjes
van het paarsebroekeng...
Meneer van Dale: TERUGKOPPELEN! Dat stukje feedback van die
input d...
Wildplasser, beroepsweigeraar: Je kan het toch direct
terugkoppelen naar de klankb...

Totaal aantal: 1227
Waaronder de leden:
WitPaard Ketsman Ippe Ziepe verdeelt en Wildplasser, beroepsweig Het neefje van Tofik Nisses Synchronicity Eddee Tha KinGuiN- arrogante R zweifel Monade - category B trai TheStef Meneer van Dale meh gronk Pikey2ndViolin4ever Delphi Horror vacui Drs. Ir. Prof. Dr. Nijn Der Webmeister eikeltje koffieverkeerd pedigree Doe eens raketman dinosaurus-ei
WitPaard Ketsman Ippe Ziepe verdeelt en Wildplasser, beroepsweig Het neefje van Tofik Nisses Synchronicity Eddee Tha KinGuiN- arrogante R zweifel Monade - category B trai TheStef Meneer van Dale meh gronk Pikey2ndViolin4ever Delphi Horror vacui Drs. Ir. Prof. Dr. Nijn Der Webmeister eikeltje koffieverkeerd pedigree Doe eens raketman dinosaurus-ei















Ohja, daar zeg je me wat, zou ik ook nog ff naar kijken.
(zoek maar even op het nntnb)
Die Blues toch!
Zelfde verhaal hiero. Gek word je er van.
Das dan wel waar, maar het blijft uitermate irritant dat ik (en anderen) door deze acties dagelijks mailtjes krijg(en). En wie zegt mij dat mijn mailadres inmiddels ook al niet op een of 't andere phissinglijst staat, en dit doordat mijn vrienden ergens hun email en wachtwoord opgeven?!
En mocht het mailadres +ww wel kloppen, dan zijn er alleen alweer tig mensen die wederom een win-mail ontvangen. Dweilen met de kraan open......
Op het Waterlelieplantsoen nr 34 woont ene P.C. Baaij
En dan onderaan:
U STUURT DOOR GEBRUIK VAN DEZE DIENST AL UW MSN CONTACTEN EEN EMAIL IN DEZE EMAIL STAAT O.A. DE LINK NAAR ONZE WEBSITE.
2: De mensen uit mijn MSN-lijst zijn niet dom genoeg om hier in te trappen
3: Spamboeren moeten dood
Is het de bedoeling dat het password van (een van) je emailaccount(s) opgeeft, als in: vul je gmail account + password in?
* gaat ook proberen op werk: Eigen MATLAB Lincentie winnen? vul hier je SARA account+password in *
Grtz,
-=DE Vries=-
Mijn vrinden wel ja... Nouja, vrienden...
als het dezelfde piemel is kan je hem helemaal plat braden me dunkt
http://www.jijspamt.nl
Dood moeten ze!
En graaf je dan wat verder in de whois gegevens dan kom je op nog zo'n soort spamsite die ook eigendom is van het malafide bedrijf ox-2
En wat vinden we daar?
Een contactformuliertje!
Dus terugspammen dan maar!