
Linkdump
tsjek die whois dan.. nietr vreemd dus dat mijn ie6 beter scoort dan ff
http://www.whois.net/whois/yourbrowsermatters.org.org
tsjek die whois dan.. nietr vreemd dus dat mijn ie6 beter scoort dan ff
http://www.whois.net/whois/yourbrowsermatters.org.org
Ketsman: Als charme-offensief
worden er nu meer vrouwelijke ...
cspr, drukt van zich af: 't is toch wel
scharrelvlees?
cspr, drukt van zich af: Frisco
toch.... Foei!
gronk: Ik vermoed helemaal nergens, en dat de
oorspronkeli...

Jack Random: Schelden is in het Engels zoveel krachtiger dan
in ...
gronk: Let maar eens op: als dingen echt indruk maken of
e...
Ahmed baby!: Het valt me wel op dat het vooral engelse
woorden z...
gronk: Beter nog: een smith chart
Wildplasser, beroepsweigeraar: Die PoverPoint diagrammetjes
van het paarsebroekeng...

Totaal aantal: 1427
Waaronder de leden:
Mr Nelson WitPaard Ketsman Ippe Ziepe verdeelt en Wildplasser, beroepsweig Milkwood Preset Het neefje van Tofik Synchronicity Jake 8000rpm tkteun Eddee Tha KinGuiN- arrogante R Jack Random TheStef gronk Pikey2ndViolin4ever Weerman Rapsel Horror vacui Drs. Ir. Prof. Dr. Nijn Rennab Der Webmeister eikeltje koffieverkeerd pedigree dinosaurus-ei
Mr Nelson WitPaard Ketsman Ippe Ziepe verdeelt en Wildplasser, beroepsweig Milkwood Preset Het neefje van Tofik Synchronicity Jake 8000rpm tkteun Eddee Tha KinGuiN- arrogante R Jack Random TheStef gronk Pikey2ndViolin4ever Weerman Rapsel Horror vacui Drs. Ir. Prof. Dr. Nijn Rennab Der Webmeister eikeltje koffieverkeerd pedigree dinosaurus-ei















My browser is so underground, MS probably never heard of it...
Wat een kutside.
Registrant Organization:Microsoft Corporation
Dat verklaart de 4 out of 4.
*belt Fred Teeven*
Maar ter mijner verdediging: ik had het wel zelf ontdekt.
En dat gore koekie mot ik niet. Vuile kinderlokker.
Op deze vraag kan ik bevestigend antwoorden, terwijl volgens deze site mijn browser dit niet zou doen.
"Does your browser provide a distinct warning when you download an application that is of higher risk but not yet confirmed as malware?"
Daar heb ik anti-virus voor, werkt prima.
Trouwens, ben ik nu gek of staat er gewoon Microsoft onderaan de pagina van die site?
Goh, iemand zou eens een 'whois' voor deze site moeten proberen. Ben benieuwd wat dat op zou leveren...
IE9 (zowel metro-app als echte) wordt niet herkend.
De briljante melding wordt gebezigd over de eigen browsert: We do not have any data for your browser