More

    RECENTE POSTS

    Triumph Scrambler

    Ze is alles wat ze niet is. Oh jottum, een filosofische post. Nee, dat was de meest korte omschrijving van de Scrambler, een motorfiets. We mochten haar namelijk een middag tussen de benen houden.

    STBA
    Wat is ze dan? Ze is niet echt van vroeger, kan niet echt off-road, ze heeft kleine tieten en een dikke kont, is een tikje ordinair maar toch onweerstaanbaar aantrekkelijk. Ze verleidt met de illusie, maar wel in stijl en verzorgd; ziedaars de Triumph Scrambler 900.

    Rijden
    Het 900cc blok is zeer smeuïg en soepel, laat zich goed schakelen, en maakt de Scrambler aangenaam vlot zonder te intimideren. Boven de 6000 toeren is de rek er sowieso uit. De uitlaat geeft een lekkere volle dikke roffel en laat grappige plofscheetjes bij het afremmen op de motor. De simpele vering is wat stug maar doet wat het moet, zonder deinen of duiken. De knobblies sturen nog prima en willen in bochten zelfs nog wat glijden ondanks de TC. Oeh, ze wil spelen, leuk!
    Verder blinkt ze nergens echt in uit. Hoewel, de injectie is echt perfect, zelden of nooit zo’n perfecte inspuiting gehad op een tweecilinder, geen aan/uit-schokken of twijfel bij hernemen, gewoon dikke vette boter bij elke gasstand. Kijk andere merken, het kan dus wel hè!
    Nog een veertje? De afwerking is ronduit premium (terecht ook voor een dure dame van tenminste 13K).

    Verdikkement
    La Scrambler is niet supermooi, maar de seks is zo goed (zolang ze maar niet met die uitlaat in je rechterbeen zit te porren). Fucking fun! Maar een lange termijn relatie? Nee, ze is een leuke side woman voor erbij, echter hoe vertel je dat thuis en je spaarvarken? Wij weten in elk geval hoe we onze eggs wanten in de morning: scrambled (en dat is geen code-taal).

    Triumph Scrambler 900, v.a. €12.845
    (met dank aan Motoport Goes)
    5 2 stemmen
    REET DEZE POTS!

    2 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    2 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Reet
    Beheerder
    26/09/2024 - 14:31 14:31

    Ja, nu wil ik een scrambler! (Oh wacht; dat wilde ik al)

    Flepz0r
    Beheerder
    Antwoord aan  Reet
    26/09/2024 - 14:31 14:31

    Ga eerst maar eens die brommer kieken

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN